Wijzigingen 

Wijzigingen in uw gegevens doorgeven A.U.B. 

Als er iets verandert in uw persoonlijke situatie zien wij het liefste deze wijzigingen schriftelijk of per e-mail tegemoet. Stel dat u een nieuwe relatie vindt, dan wilt u uw partner misschien ook lid maken, dat kan zoals eerder al beschreven.

Maar stel, u verliest uw maatje; dan stellen wij het op prijs dat schriftelijk of per mail te horen zodat er geen ongemakkelijke momenten ontstaan, bijvoorbeeld omdat hij of zij per post of telefoon benaderd wordt. 

Onze "rots in de branding" is Cherie Loykens, haar e-mail adres is: ledenadm@s-blauwhuis.nl   Zij gaat over ons leden bestand,  en met uw hulp houdt zij dit up-to-date.

Iets anders: wij horen het graag als blijkt dat u uw Soos Blauwhuis Nieuws niet heeft gehad, terwijl u wel betalend lid bent. Geef het door aan onze ledenadministrateur Flip Brand, hij zoekt het voor u uit. Hij past de "looplijst" voor u aan en zorgt dat het gemiste boekje zo vlug mogelijk bij u bezorgd wordt.  flipbrand@gmail.com 

Opmerking:
Als u een fitte senior bent en u wilt ons helpen bij het rapen, nieten en/of bezorgen van ons blaadje, geef u dan op bij Flip. want een paar extra handen of benen zijn altijd welkom.


Naar boven
of
naar volgende pagina