Over ons                           

Sociëteit Blauwhuis

Missie en Doelstellingen

Soos Blauwhuis is een vereniging die als burgerinitiatief voor en door senioren een groot aantal activiteiten organiseert, ondersteuning biedt op social-maatschappelijk terrein, lokaal de belangen van senioren behartigt, en een verantwoord cultureel en educatief programma organiseert.
Soos Blauwhuis bewerkstelligt hiermee dat senioren:
langer zelfstandig thuis kunnen wonen zonder eenzaam of geïsoleerd raken, contacten in stand houden en -of nieuwe contacten op kunnen doen- in een vertrouwde omgeving en dat zij in Schiedam worden vertegenwoordigd binnen voor senioren belangrijke gremia.
Daarnaast streeft Soos Blauwhuis er naar om, om levensvatbaar te blijven, het ledenaantal te vergroten of op zijn minst op peil te houden. Hiertoe worden er met enige regelmaat naast de bestaande activiteiten nieuwe activiteiten, gericht op de senior van de toekomst, bedacht en georganiseerd en de eigen en (sociale) media gezocht


Visie.

Dit doen we vanuit de gedachte dat iedere senior het verdient niet te vereenzamen, hij/zij er toe doet en zo lang mogelijk, zelfstandig en actief, deel uit moet kunnen maken van de Schiedamse samenleving.


Van links naar rechts:


Ruud Kats, Hans Hagens,
Cor Heukels, André van Riel, 
Bart Overzier, en kandidaat bestuurslid Liesbeth Schoel.Leer ons team kennen

U komt een wereldklasse team met een passie in onze sociëteit tegen.

Cor Heukels

Voorzitter stichting 

Telefoonnummer: 06-39110915
E-Mail: corheukels@outlook.com

Voorzitter

Telefoonnummer: 06-39110915

E-Mail: corheukels@outlook.com

André van Riel

adviseur DB 

coördinator belastingteam

Hans Hagens

Gebouw beheerder 

barmedewerker

Naar boven
of
naar volgende pagina