Nieuws van andere organisaties
lekker ontspannen in Schiedam

Wandelen en buiten zijn is goed voor iedereen, ja toch? Ook is het leuk om meer van uw eigen stad -en misschien wel van uw eigen wijk- te zien. Daarom willen wij u tips geven als er iets voor senioren te doen is bij andere organisaties door middel van hun eigen posters. 

Mantelzorg Café dinsdag 25 februari 2020 

Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op dinsdag 25 februari van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in het Mantelzorg Café Schiedam, een activiteit van Minters Mantelzorg . 


Het Mantelzorg Café is iedere laatste dinsdag in de maand in 2020 een plek waar mantelzorgers uit Schiedam elkaar kunnen ontmoeten. Karin Barg, mantelzorgconsulente bij Minters Mantelzorg, komt op deze ochtend iets vertellen over grenzen in de zorg voor een ander. Waar ligt uw grens? Heeft u hier wel eens over nagedacht? Wij nodigen u van harte uit om tijdens deze bijeenkomst met elkaar hierover in gesprek te gaan. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen. Waar? 
Mantelzorg Café, Land van Ris 6 ( ook bekent als "De Wilgenburg") in Schiedam. 
De koffie staat klaar. 

Meer informatie bij Tenzile Dağdaş, mantelzorgconsulente van Minters Mantelzorg, tel. 06-41659100, of kijk op www.mintersmantelzorg.nlOok vragen we aandacht voor de oproep van het gemeente archief. Misschien heeft u nog wel een aanvulling van foto's of verhalen. 
  Klik hier !


Veel vrouwen willen graag iets doen aan hun gezondheid, maar de sportschool is vaak te duur of moeilijk toegankelijk. Daarom organiseert DOCK een wandelgroep waar u in groepsverband kunt wandelen. De wandelgroep wordt vier keer in de week georganiseerd en start vanaf verschillende locaties in Schiedam Nieuwland.
Mail naar dreesplein@dock.nl of loop langs.


Misschien heeft u ze wel eens voorbij zien lopen door de wijk ; de wandelgroep van het Wibautplein.
Deze groep is voor senioren (eventueel met rollator) en wordt begeleid door een vrijwilligster met ervaring. Ook nu het koud en donker is blijft de groep bewegen!   
Elke donderdag kun je van twee tot vier uur  informatie inwinnen over deze groep bij Marlies in de keet aan het Wibautplein.