Nieuws van andere organisaties
lekker ontspannen in Schiedam


We zijn blij met de samenwerking met onze overburen t.w. GGZ-Delfland/MAC, waardoor onze leden, elke woensdag middag bij ons de maaltijd kunnen gebruiken. Lekkere maaltijden tegen een schappelijke prijs. 

Let op! Wel telefonische reserveren. Maar dat is logisch, men moet weten hoeveel er gekookt moet worden én we moeten de Corona adviesregeling in acht nemen, dus er moet gepland worden. Uiterlijk maandag bestellen en betalen, het liefst per pin. 

Zoals je aan de lijst hiernaast kunt zien, is er ruim voldoende variatie, elke week wat anders. 

Wilt u het ook eens proberen? 
Bel 010-4262808

Eet smakelijk allemaal. 

Wandelen en buiten zijn is goed voor iedereen, ja toch? Maar wel aangepast aan de situatie van nu. Hoe opgelaten u zich ook voelt, hou gepaste afstand van uw mede wandelaars. Als je wat nieuwtjes uit wil wisselen met bekende die u tegenkomt, hou rekening met een afstand van een kleine twee meter. Moet je de winkel in, daar kun je geen afstand houden, doe een sjaaltje of een gezichtskapje over uw neus en mond, dat is geen 100% garantie dat u het niet oppikt maar u beperkt de kans wel. Denk er wel aan deze zeer regelmatig te wassen of gebruik weggooimateriaal (in de prullenbak) . Was uw handen als u weer thuiskomt, want u heeft tenslotte boodschappenmandjes, winkelwagens, oversteekknoppen, trapleuningen etc. vastgehad.

Maar houdt moed, het is van voorbijgaande aard.
Over een paar maanden zeggen we:  "Weet je nog....?" Ook vragen we aandacht voor de oproep van het gemeente archief. Misschien heeft u nog wel een aanvulling van foto's of verhalen. 
  Klik hier !