Nieuws van andere organisaties
lekker ontspannen in Schiedam


We zijn blij met de samenwerking met onze overburen t.w. GGZ-Delfland/MAC, waardoor onze leden, die elke woensdag middag bij ons de maaltijd gebruikten, nu de lekkere maaltijden tegen een schappelijke prijs af kunnen (laten) halen aan de overkant.
Zelfs met de uitbreiding naar vier door-de-weekse dagen.
Let op! Wel na een telefonische bestelling / afspraak. Maar dat is logisch, zij moeten weten hoeveel er gekookt moet worden én we moeten de Corona adviesregeling in acht nemen bij het afhalen er van, dus dat moet ook gepland worden. 

Zoals je aan de lijst hiernaast kunt zien, is er ruim voldoende variatie, geen dag wordt hetzelfde gepresenteerd. 

Wilt u het ook eens proberen? 
Bel 010-246 37 24  óf 
mobiel 06-20 440 338.

Eet smakelijk allemaal. 

Wandelen en buiten zijn is goed voor iedereen, ja toch? Maar wel aangepast aan de situatie van nu. Hoe opgelaten u zich ook voelt, hou gepaste afstand van uw mede wandelaars. Als je wat nieuwtjes uit wil wisselen met bekende die u tegenkomt, hou rekening met een afstand van een kleine twee meter. Moet je de winkel in, daar kun je geen afstand houden, doe een sjaaltje over uw neus en mond, dat is geen 100% garantie dat u het niet oppikt maar u beperkt de kans wel. Denk er wel aan dit sjaaltje zeer regelmatig te wassen. Net als uw handen als u weer thuiskomt, want u heeft tenslotte boodschappenmandjes, winkelwagens, trapleuningen etc. vastgehad.

Maar houdt moed, het is van voorbijgaande aard.
Over een paar maanden zeggen we:  "Weet je nog....?" 

THEATER VIRUS FESTIVAL

HET ONLINE THEATERFESTIVAL VOL HOOP, VREUGDE, TROOST EN INSPIRATIE

De culturele sector heeft het momenteel zwaar en daarom worden krachten gebundeld. Theater aan de Schie werkt samen met De Goudse Schouwburg (Gouda), Theater De Leest (Waalwijk), Theater Het Kruispunt (Barendrecht) en ATLAS theater (Emmen) en presenteren samen het Theater Virus Festival.

Dit online festival is elke vrijdag om 20.00 uur op YouTube te bekijken en te vinden via de speciale pagina op onze website. Er is verder geen account voor nodig. Elke week wordt de co-hosting vanuit een ander theater verzorgd. Vrijdag 17 april verzorgd Theater aan de Schie het Theater Virus Festival.Ook vragen we aandacht voor de oproep van het gemeente archief. Misschien heeft u nog wel een aanvulling van foto's of verhalen. 
  Klik hier !