Nieuws van andere organisaties

*

Om in deze soms saaie tijden even plezierig bezig te zijn, kijk eens wat de Nolet aanbiedt.
Een korte impressie die je direct kunt zien van een behoorlijk kijkje achter de coulissen bij de uitgebreide digitale rondleiding bij Nolet distilleerderij. hiervoor moet je wel even aanmelden.

Klik hier om de uitnodiging van de Nolet distilleerderij te bekijken.
Plus online had tijdens de eerste lockdown een gratis puzzelboekje.
Misschien is het ook wat voor u. 
Het is gratis te downloaden , veel puzzelplezier. 
 

Wandelen en buiten zijn is goed voor iedereen, ja toch? Maar wel aangepast aan de situatie van nu. Hoe opgelaten u zich ook voelt, hou gepaste afstand van uw mede wandelaars. Als je wat nieuwtjes uit wil wisselen met bekende die u tegenkomt, hou rekening met een afstand van een kleine twee meter. Moet je de winkel in, daar kun je geen afstand houden, doe een sjaaltje of een gezichtskapje over uw neus en mond, dat is geen 100% garantie dat u het niet oppikt maar u beperkt de kans wel. Denk er wel aan deze zeer regelmatig te wassen of gebruik weggooimateriaal (in de prullenbak) . Was uw handen als u weer thuiskomt, want u heeft tenslotte boodschappenmandjes, winkelwagens, oversteekknoppen, trapleuningen etc. vastgehad.

Maar houdt moed, het is van voorbijgaande aard.
Over een paar maanden zeggen we:  "Weet je nog....?" Ook vragen we aandacht voor de oproep van het gemeente archief. Misschien heeft u nog wel een aanvulling van foto's of verhalen. 
  Klik hier !