Rijbewijskeuringen

* * * * * * * * * *

Rijbewijs verlengen? Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 4 maanden voor deze datum met het verlengen van uw rijbewijs, indien u ook medisch gekeurd moet worden. 

De eerste stap is dat u een Gezondheidsverklaring koopt.
Deze vragenlijst over uw eigen gezondheid moet u eerst zelf invullen en opsturen naar het CBR. Als antwoord krijgt u van het CBR het Verslag (soms meer dan één), die de keuringsarts moet invullen. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring.
De artsen waar Regelzorg mee samenwerkt, zijn aangesloten bij Zorg Domein. Zij vullen de formulieren digitaal voor u in en versturen deze direct naar het CBR. 
Voor het laten invullen van een rapport oogarts gaat u ook naar www.regelzorg.nl/oogarts <https://www.regelzorg.nl/oogarts>
of belt u 088-23 23 300.
 
Meer informatie over de procedure leest u op de website van Regelzorg.

Schiedamse senioren ( 75+ ) die voor hun rijbewijs moeten worden gekeurd (BE kost € 55,=), kunnen hier in de omgeving gekeurd worden. Je kunt niet regelrecht bij de locatie een afspraak maken, dat moet via de landelijke afsprakenlijn. 

Momenteel kunt u afspraken maken op:
Schiedam - Laan van Bol'es3, 3122 AE
zaterdag  a.s., 

Delft - Marshallaan 2
woensdag 22mrt, 26 april, 24 mei, 28 juni, 26 juli

Maassluis - Boogertstraat 2, 3141 VN
vrijdag  10 mrt, 14 april, 12 mei, 9 juni, 7 juli.

Rotterdam, Roerdomplaan 10, 3084 NM
dinsdag 6 juni

Rotterdam Ommoord - Marshallweg 11, 3068 JN
vrijdag  24 mrt, 21 april, 26 mei, 23 juni 25 aug

Rotterdam - Fascinatio Boulevard 216
donderdag  1 maart

Vlaardingen - Korhoenlaan 5
donderdag  16 maart, 20 april, 25 mei, 15 juni, 20 juli

Voordat u een afspraak maakt, koopt u eerst met behulp met uw DigiD op mijn.cbr.nl een gezondheidsverklaring. ( digitaal invullen € 41,50 )
Let op, u kunt in een digitale wachtrij komen als het heel druk is. Dit wordt duidelijk aangegeven. Bij een aantal gemeenten of via Regelzorg kunt u ook een papieren versie kopen. ( € 51,50 )

U beantwoordt de vragen en stuurt de ondertekende gezondheidsverklaring naar het CBR. Binnen een paar weken krijgt u dan het Keuringsverslag dat de arts moet invullen.

Een afspraak maken met de keuringsarts kan via Regelzorg Rijbewijs keuringen. Tel.: 088 23 23 300.   
Het is aan te raden minimaal 4 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs met het keuringstraject te beginnen, het CBR heeft nog steeds vertraging in het verwerken.. 

Voor informatie en/of telefonisch afspraak maken:
                  088-23.23.300                 
Maakt u de afspraak per internet, dan kunt u zelf invloed uitoefenen op de tijd. Ons service team kan u ondersteunen als het u niet lukt.    

bron: Regelzorg.nl

Rijbewijs bijna verlopen? 

          Klik hier !

                      Naar volgende pagina ? 

                                    Klik hier !