Rijbewijskeuringen

* * * * * * * * * *

Rijbewijs verlengen? Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum met het verlengen van uw rijbewijs, indien u ook medisch gekeurd moet worden. 

De eerste stap is dat u een Gezondheidsverklaring koopt.
Deze vragenlijst over uw eigen gezondheid moet u eerst zelf invullen en opsturen naar het CBR. Als antwoord krijgt u van het CBR het Verslag (soms meer dan één), die de keuringsarts moet invullen. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring.
De artsen waar Regelzorg mee samenwerkt, zijn aangesloten bij ZorgDomein. Zij vullen de formulieren digitaal voor u in en versturen deze direct naar het CBR. Meer informatie over de procedure leest u op de website van Regelzorg.
Het dragen van een mond-neusmasker (mondkapje) is momenteel verplicht.
Neem deze dus altijd mee en draag deze.

Schiedamse senioren die voor hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hier in de omgeving gekeurd worden. 
Momenteel kunt u in Vlaardingen afspraken maken op:
zaterdag 19 juni en zaterdag 3 juli

De keuringsartsen nemen zoveel mogelijk maatregelen om de verspreiding van COVID-19 (coronavirus) tegen te gaan.  

Voordat u een afspraak maakt, koopt u eerst met behulp met uw DigiD op mijn.cbr.nl een gezondheidsverklaring. Die wordt digitaal ingevuld. ( € 39,30 )
Let op, u kunt in een digitale wachtrij komen als het heel druk is. Dit wordt duidelijk aangegeven. Bij een aantal gemeenten of via Regelzorg kunt u ook een papieren versie kopen. ( € 47,50 )

U beantwoordt de vragen en stuurt de ondertekende gezondheidsverklaring naar het CBR. Binnen een paar weken krijgt u dan het Keuringsverslag dat de arts moet invullen.

Een afspraak maken met de keuringsarts kan via Regelzorg Rijbewijs keuringen. Tel.: 088 23 23 300.   
Het is aan te raden minimaal 6 maanden voor het verlopen van uw rijbewijs met het keuringstraject te beginnen, het CBR heeft nog steeds vertraging in het verwerken.. 

Voor informatie en/of telefonisch afspraak maken:
                  088-23.23.300                 
Maakt u de afspraak per internet, dan kunt u zelf invloed uitoefenen op de tijd. Ons service team kan u ondersteunen als het u niet lukt.    

bron: Regelzorg.nl

Rijbewijs bijna verlopen? 

          Klik hier !

                      Naar volgende pagina ? 

                                    Klik hier !