Themadag febr23

* * *

Themadag febr23

Vandaag, zondag 19 februari 2023, heeft André van Riel ons bijgespijkerd over de belasting aangifte. We zijn zeer verheugd dat hij na een lange afwezigheid weer in ons midden is. Hij heeft uitleg gegeven over box 1, 2 etc., over maximale bezit, SMS twee-trap-beveiliging, over wanneer je reiskosten mag aftrekken van je inkomen en nog vele zaken meer. 

Ondertussen werd er weer een lid geholpen met  digitale problemen. 


Na André kwam er een energiecoach aan het woord die ons bijpraatte hoe eenvoudige maatregelen u, ook als huurder, kunnen helpen bij het verminderen van de energiekosten. Het zijn al die kleintjes bij elkaar die de grote klap kunnen geven. Ook vertelde hij, dat als een energiecoach bij je thuis komt kijken (niet verplicht voor het verkrijgen van tips) voor een inventarisatie van waar energie lekt, deze alvast een rol isolatiefolie gratis meeneemt. Voor u gratis, maar in werkelijkheid niet natuurlijk, hij wordt gesubsidieerd. 

Denk er over na, bij het serviceteam kunt u het contact adres krijgen. Het service team staat vrijwel dag en nacht voor u klaar, vandaag zijn er tussen de bedrijven door ook belasting afspraken gemaakt plus SMS en andere digitale problemen verholpen. 

We hebben weer overheerlijk gegeten van het lekkers dat Woo-ping ons heeft gebracht. Rijst en bami, diverse soorten vlees, ook sate in pindasaus natuurlijk, mini loempiaatjes en nog veel meer. 


En na het eten zijn we vermaakt door het duo Quiz & kwek. Op het einde van de middag zijn wij, maar vooral Rien, verrast door een vrolijk gezelschap dat een "Lang zal hij leven" voor onze Rien kwam zingen. Kortom een gezellige en leerzame dag. 

Vandaag werd er ook een verrassing bedacht voor de jarige Rien. 

zijn familie kwam onaangekondigd op zijn werkplek langs. 

zie hier ook de registratie van zijn verassing. 


Terug naar de overzicht pagina? Klik hier !