nolet tour

***

Nolet Tour <tour@nolet.nl>

Geachte mevrouw / meneer,

In de afgelopen tien maanden hebben wij helaas alle afspraken voor rondleidingen door ons bijzondere bedrijf moeten annuleren én hebben wij ook de vele nieuwe aanvragers moeten teleurstellen.

Wij vinden dat zo langzamerhand het moment gekomen is om u weer eens even op de hoogte te brengen van de situatie rondom onze rondleidingen.

Helaas zijn 'on site' rondleidingen ook in het jaar 2021 nog niet mogelijk, maar graag attenderen we u (nogmaals) op de inmiddels gerealiseerde mogelijkheid om ons bedrijf 'digitaal' te bezoeken.

'Live' vanuit een mooi ingerichte studio ontvangen wij u en uw gezelschap 'digitaal' om u in woord en beeld mee te nemen door de Jeneverstad Schiedam en door ons bijzondere bedrijf.

Wilt u een voorproefje van wat u zoal kunt verwachten tijdens uw digi-tour (35/40 minuten), klik dan op de volgende link. ( https://vimeo.com/ketelone/review/462698864/295a70429f )

Wij zouden het erg leuk vinden om u en uw gezelschap hier digitaal te mogen verwelkomen, u bent meer dan van harte uitgenodigd, laat het ons weten als u interesse heeft !!!

Voor nu maken we van de gelegenheid gebruik om u en de uwen mooie feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar toe te wensen !!!

Hopelijk tot binnenkort en een hartelijke groet uit Schiedam,

Nolet Distillery

Hospitality Team

tour@nolet.nl

010-2462929