December 2020

met z'n allen toch ?

Hoewel wij positief ingesteld zijn, kunnen we - wegens de RIVM maatregelen - ons kerstdiner niet meer op de  gebruikelijke wijze door laten gaan.

Maar niet getreurd, wij willen ons, speciaal in deze tijd, nog steeds inzetten voor onze leden. Daarom hebben wij een alternatief bedacht.

U kunt niet naar ons toekomen? Dan komen wij naar u.

We hebben overlegd met onze cateraars, en een heerlijk luxe kerstdiner samengesteld. Vers klaargemaakt voor u, alles afzonderlijk in veilige verpakking, gereed om dezelfde dag te gebruiken of om in te vriezen.

Bovendien doen wij een aardige kerstattentie er bij zodat u de uitstraling van het diner nog in de avond door kunt trekken.

Onze vrijwilligers komen dit gehele pakket bij u thuis afleveren.   Ideetje: U kunt natuurlijk wel 1 van de andere leden vragen om de maaltijd samen te nuttigen, want al mogen wij niet open, uzelf staat het u vrij om 1 of 2 mensen thuis te ontvangen. Dan wordt het alsnog heel speciaal.   Natuurlijk blijven we voorzichtig, met handen reinigen bij binnenkomst en anderhalve meter afstand.


Vol - vol
helaas moeten wij wel een limiet stellen. We kunnen slechts 30 maaltijden per dag doen, dus 2 dagen betekent 60 diners. 
Vol is dus echt vol. Wees er op tijd bij als u mee wilt genieten. 

aanmelden bij Bart Overzier 06 2431 7757, de eigen bijdrage blijft € 15,--
klik hier om naar boven gaan
klik hier voor "Nieuwsbladen"
klik hier als je terug wil naar "programma 2020"